Add to Favourites Add to Favourites    Print this Article Print this Article

Επιθυμώ να μεταφέρω το COM, .NET .BIZ, .US, .ORG, .NAME, .INFO domain μου στην Angellight αλλά η φόρμα παραγγελίας σας ζητάει Κωδικό Εξουσιοδότησης. Πως μπορώ να βρω αυτόν τον κωδικό ;

Ο Κωδικός Εξουσιοδότησης μεταφοράς (Auth code ) είναι ένας κωδικός που υπάρχει για να διασφαλίζει την ιδιοκτησία του domain σας. Πολλές Εταιρείες-Registrars παρέχουν control panel για τα domains. Εάν έχετε control panel για τη διαχείριση του domain σας, συνδεθείτε και αναζητήστε τον κωδικό εξουσιοδότησης ( Auth code ) και το Registrar Lock ( θα πρέπει να είναι unlock το domain name για να γίνει αίτηση μεταφοράς του ) σε κάποια υποκατηγορία του domain ή σε υποκατηγορία αλλαγής στοιχείων.

Εάν δεν έχετε control panel για το domain σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή σας με τους ακόλουθους τρόπους ή μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Καταχωρητές

Address Creation
Στείλτε ένα Email στην τεχνική Υποστήριξη στο support@addresscreation.com από το email του διαχειριστή του domain name (domain's administrative contact) ζητώντας τον Κωδικό Εξουσιοδότησης (Authorization Code) και να αφαιρέσουν το Registrar Lock.

AIT Domains
Στείλτε ένα αίτημα αλλαγής καταχωρητή (transfer request) μέσω ενός support ticket από την διεύθυνση http://aitdomains.com/tickets.htm ζητώντας τον Κωδικό Εξουσιοδότησης (Authorization Code) και να αφαιρέσουν το Registrar Lock.

4Domains.com
Ο Κωδικός Εξουσιοδότησης (Auth Code) είναι το ίδιο το password που χρησιμοποιείτε στο Περιβάλλον Διαχείρισης.

BulkRegister.com
Στείλτε ένα Email στην τεχνική Υποστήριξη στο domainsupport@bulkregister.com από το email του διαχειριστή του domain name (domain's administrative contact) ζητώντας τον Κωδικό Εξουσιοδότησης (Authorization Code) και να αφαιρέσουν το Registrar Lock.

Directi.com
Μπείτε στο Περιβάλλον Διαχείρισης (Control Panel) στο http://manage.directi.com/customer Πηγαίνεται στο Domains » Search » Domain Registration Search, και ψάξτε για το domain name που επιθυμείτε να μεταφέρετε. Στην σελίδα Orders List View που εμφανίζεται, κάντε click στο Όνομα Χώρου. Στην επόμενη σελίδα θα δείτε το "Domain Transfer Secret".

DirectNIC.com
Κάντε login στον λογαριασμό σας από εδώ https://secure.directnic.com/myaccount/. Στείλτε ένα αίτημα υποστήριξης (Trouble Ticket) ζητώντας τον Κωδικό Εξουσιοδότησης (Authorization Code) και να αφαιρέσουν το Registrar Lock..

AW Registry
Στείλτε ένα Email στην τεχνική Υποστήριξη στο support@awregistry.net από το email του διαχειριστή του domain name (domain's administrative contact) ζητώντας τον Κωδικό Εξουσιοδότησης (Authorization Code) και να αφαιρέσουν το Registrar Lock.

Domain Monger
Στείλτε ένα αίτημα αλλαγής καταχωρητή (transfer request) μέσω ενός support ticket από την διεύθυνση http://manage.domainmonger.com/contactus.html. ζητώντας τον Κωδικό Εξουσιοδότησης (Authorization Code) και να αφαιρέσουν το Registrar Lock.

Dotster®
Κάντε Login στον λογαριασμό σας μέσα από το http://www.dotster.com.
Επιλέξτε το domain name
Πηγαίνεται στο τέλος της σελίδα Domain Detail Page, και κάντε click στο link "Request Transfer Authorization Code" για να πάρετε τον Κωδικό Εξουσιοδότησης ο οποίος θα σταλεί στο email του διαχειριστή μέσα σε λίγα λεπτά.

GoDaddy
Κάντες login στο Περιβάλλον Διαχείρισης του GoDaddy για να δείτε τα domain names σας. Επιλέξτε το domain name που θέλετε να μεταφέρετε. Η σελίδα θα εμφανίσει "Authorization Code: Send by Email". Πατήστε Send by Email. Θα εμφανιστεί μία νέα σελίδα και πατήστε OK για να σταλεί ο Κωδικός Εξουσιοδότησης στην email διεύθυνση του διαχειριστή του domain.

Joker.com
Κάντε Login από την διεύθυνση http://www.joker.com. Πηγαίνετε στην σελίδα service zone του domain και πατήστε στο "AUTH-ID".

EnCirca
Το EnCirca απαιτεί από τον ιδιοκτήτη του domain name να ορίσει μόνος του τον Κωδικό Εξουσιοδότησης. Κάντε login στον λογαριασμό σας από εδώ https://www.encirca.biz/myaccount/ και επιλέξετε την τροποποίηση του domain by κάνοντας click στο 'modify domain'. Δώστε τον επιθυμητό Κωδικό Εξουσιοδότησης στο πεδίο "Authorization Info", επιλέξτε 'continue' και μετά 'commit' για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές. Εντοπίστε την επιλογή Registrar Lock και απενεργοποιήστε την.

Melbourne IT
Στείλτε με email στην διεύθυνση das@melbourneit.com.au το Domain Name και το Registry Key ζητώντας τον Κωδικό Εξουσιοδότησης (Auth code). Κωδικός Εξουσιοδότησης θα σταλεί στην email διεύθυνση του διαχειριστή του domain σε λίγα λεπτά.

Names4Ever.com
Ο Κωδικός Εξουσιοδότησης (Auth Code) είναι το ίδιο το password που χρησιμοποιείτε στο Περιβάλλον Διαχείρισης.

NamesDirect
Κάντε Login στον λογαριασμό από την διεύθυνση http://www.namesdirect.com/manage/.
Στην Quick List, κάντε click στο domain name που θέλετε να μεταφέρετε.
Κάντε click στο "Request Transfer Authorization Code". Ο Κωδικός Εξουσιοδότησης θα σταλεί στην email διεύθυνση του διαχειριστή του domain σε λίγα λεπτά.

Name Secure
Επικοινωνήστε με το NameSecure Customer Service ζητώντας τον Κωδικό Εξουσιοδότησης (Authorization Code) και να αφαιρέσουν το Registrar Lock.

NameZero
Κάντε Login στον λογαριασμό σας http://www.namezero.com/login.php.
Επιλέξτε το domain name
Προς το τέλος της σελίδας Domain Detail κάντε click "Request Transfer Authorization Code". Ο Κωδικός Εξουσιοδότησης θα σταλεί στην email διεύθυνση του διαχειριστή του domain σε λίγα λεπτά.

NameScout
Στείλτε ένα Email στο service@namescout.com από το email του διαχειριστή του domain name (domain's administrative contact) ζητώντας τον Κωδικό Εξουσιοδότησης (Authorization Code) και να αφαιρέσουν το Registrar Lock.

Network Solutions®
Καλέστε στο support της Network Solutions και ζητήστε τον Κωδικό Εξουσιοδότησης (Authorization Code) και να αφαιρέσουν το Registrar Lock.. Ο Κωδικός Εξουσιοδότησης θα σταλεί στην email διεύθυνση του διαχειριστή του domain.

Register.com
Κάντε Login στο account σας εδώ http://mydomain.register.com/. Μέσα στο Account Management, κάντε click στο Domain Name για να δείτε τα αναλυτικά στοιχεία. Σε αυτή την σελίδα υπάρχει ο Κωδικός Εξουσιοδότησης και η επιλογή Registrar Lock.

Stargate
Κάντες Login στον https://www.stargateinc.com/us/account/login.asp. Κάντε click στο link "Get AuthInfo Code".

Verio
Στείλτε ένα Email στο domreg@verio-hosting.com από το email του διαχειριστή του domain name (domain's administrative contact) ζητώντας τον Κωδικό Εξουσιοδότησης (Authorization Code) και να αφαιρέσουν το Registrar Lock.

Yahoo! Domains
Βήμα 1. Κάντε Sign in στο Yahoo! Business Control Panel.
Βήμα 2. Πατήστε στο link "Domain Control Panel" κάτω από το domain name σας.
Βήμα 3. Στο Domain Control Panel, κάντε click στο "View Your Authorization Code.".
Βήμα 4. Στην επόμενη σελίδα θα δείτε τον Κωδικό Εξουσιοδότησης.
Βήμα 5. Πηγαίνετε στο βήμα 3 και απενεργοποιήστε το Registrar Lock.

Tucows Open SRS
Ο Κωδικός Εξουσιοδότησης βρίσκεται στην σελίδα Domain Details στο http://manage.opensrs.net.

Was this answer helpful?

Also Read