Add to Favourites Add to Favourites    Print this Article Print this Article

Τι είναι το Plesk Power Pack;

Το Plesk PowerPack είναι ένα πακέτο υψηλής ποιότητας add-ons για τον Πίνακα Διαχείρισης του Plesk.

Το PowerPack περιλαμβάνει:

Υποστήριξη SQL Server
Με ένα από τα πιο προηγμένα "Συστήματα Διαχείρισης Σχεσιακής Βάσης Δεδομένων" παγκοσμίως, το Plesk επιτρέπει στους χρήστες του να επεκτείνουν και να διαχειριστούν τις SQL Βάσεις Δεδομένων τους μέσα από το "Γραφικό Περιβάλλον Χρήστη" με λίγα μόλις κλικ. Το Plesk μπορεί να χρησιμοποιήσει και να διαχειριστεί τόσο τοπικές όσο και απομακρυσμένες περιπτώσεις προτύπων της SQL Server Standar ή Enterprise /my SQL.

Υποστήριξη Tomcat
Το Tomcat είναι το εμπορευματοκιβώτιο Servlet που παρέχει το περιβάλλον για την εκτέλεση της Java Servlets. Το Plesk, με το Tomcat add-on, υποστηρίζει την επέκταση και τη διαχείριση εφαρμογών Tomcat για να επιτραπεί η φιλοξενία με την υποστήριξη JSP.

Helpdesk Πολλαπλών Επιπέδων
Το νέο Plesk μπορεί να περιλάβει ένα Helpdesk Πολλαπλών Επιπέδων. Αυτό το σύστημα σχεδιάζεται για να επικοινωνήσει, να ακολουθήσει, να ελέγξει και να διαχειριστεί τα ζητήματα υποστήριξης για τους χρήστες σε κάθε επίπεδο του συστήματος.

Πακέτο Εφαρμογών
Το πακέτο εφαρμογών της Plesk είναι μια απολύτως εξατομικεύσιμη αποθήκη των εφαρμογών της Ιστοσελίδας σας που δίνουν στους Διαχειριστές της τη δυνατότητα να προσθέσουν, να επεκτείνουν, να διαμορφώσουν και να αφαιρέσουν τις εφαρμογές για οποιοδήποτε επίπεδο του συστήματος. Το Πακέτο Εφαρμογών του Plesk έρχεται με ένα σύνολο εφαρμογών στο standard πακέτο και περιλαμβάνει το Mambo (site builder), το post-Nuke (CMS), το Λογισμικό Ηλεκτρονικού Εμπορίου osCommerce, το phpBB (πίνακας δελτίων), το Coppermine (έκθεση φωτογραφίας), το phpBook (guestbook), το bbClone (counter), το gtChat (μηχανισμός συνομιλίας) και πολλές άλλες εφαρμογές.

Υποστήριξη ColdFusion
Χρησιμοποιώντας αυτό το add-on module, οι Διαχειριστές μπορούν να διαμορφώσουν τα μονοπάτια ColdFusion και να επιτρέψουν/απαγορεύσουν την υποστήριξη ColdFusion στην οργάνωση. Λογισμικό SpamAssassin αντι-SPAM
Αυτό το add-on αποβάλλει τα SPAM. Το Plesk περιλαμβάνει μια επιλογή για εγκατάσταση του λογισμικού αντι-Spam " SpamAssassin" στην εγκατάσταση της βάσης με μια ενσωματωμένη διαμόρφωση built-in για κανόνες SPAM του κεντρικού υπολογιστή.

Was this answer helpful?

Also Read