Add to Favourites Add to Favourites    Print this Article Print this Article

Πώς μπορώ να προστατεύσω την υποβολή σημαντικών στοιχείων ή στοιχείων πιστωτικών καρτών των πελατών και επισκεπτών της ιστοσελίδας μου;

Μπορείτε να προστατεύσετε τη μεταφορά σημαντικών δεδομένων στην ιστοσελίδα σας χρησιμοποιώντας την Secure Secret Layer (SSL) κωδικοποίηση. Παρέχουμε μέσω της Geotrust πιστοποιητικά SSL για διαφορετικές ανάγκες προστασίας και ταυτοποίησης ιδιοκτησίας της ιστοσελίδας σας.

Τα SSL certifications που παρέχουμε, είναι συμβατά με το 99% των browsers διαδικτύου, παρέχουν κωδικοποίηση πολλών bit και συμπληρωματικά δίνουν τη δυνατότητα online σύνδεσης για την προβολή εικονιδίων πιστοποίησης της ιστοσελίδας σας με τη σφραγίδα/λογότυπο της Geotrust.

Η δυνατότητα SSL κωδικοποίησης (λειτουργία του https) στο δικτυακό σας τόπο, ενισχύει την εμπιστοσύνη των επισκεπτών για αγορές μέσα από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε third party gateways για online πληρωμές, όπως το PayPal, το Moneybookers και άλλων, είναι σημαντική η χρήση ενός SSL certificate για την εξασφάλιση εμπιστοσύνης και ασφάλεια διακίνησης δεδομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση webservices.aws.gr του τμήματος υπηρεσιών διαδικτύου της Angellight.

Was this answer helpful?

Also Read