Wednesday, October 31, 2018
Αγαπητοί Συνεργάτες,


Σας ενημερώνουμε ότι στις 4 Νοεμβρίου 2018 και από 08:00 έως 11:00 ώρα Ελλάδος (06:00 έως 09:00 UTC) το Μητρώο Ονομάτων Internet .gr και .ελ θα προχωρήσει σε προγραμματισμένη διακοπή των υπηρεσιών του (REGWEB website, EPP service, WHOIS, www.gr, www.ελ) για συντήρηση των συστημάτων του.


Παράλληλα, σας γνωστοποιούμε την παρακάτω αλλαγή που έχει εφαρμοστεί στο περιβάλλον δοκιμών (UAT) του Μητρώου: • Κατάργηση του κωδικού χώρας uk (Ηνωμένο Βασίλειο) και αντικατάστασή του, όπου υπήρχε, από τον κωδικό gb (Ηνωμένο Βασίλειο της Μεγάλης Βρετανίας και της Βορείου Ιρλανδίας). Οι Καταχωρητές που διαθέτουν εφαρμογές πελάτη EPP θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους ότι οι εντολές και θα απορρίπτονται εφόσον δοθεί ο κωδικός uk στο πεδίο . Η κατάργηση και η αντικατάσταση του κωδικού χώρας uk θα εφαρμοστεί στο περιβάλλον παραγωγής του Μητρώου σε επόμενη προγραμματισμένη διακοπή για την οποία θα λάβετε ενημέρωση.


Τέλος, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις αργίες TARGET και τις επίσημες εθνικές αργίες για το έτος 2019 από το Web περιβάλλον του Μητρώου > Τεκμηρίωση / Βοήθεια > Σύστημα πληρωμών > Αργίες Συστήματος TARGET.


Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση. .


----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dear Partners,

We would like to inform you that on November 4th, 2018 from 08:00 to 11:00 local time (05:00 to 09:00 UTC) the Registry of [.GR] Domain Names’ services (REGWEB website, EPP service, WHOIS, www.gr) will be unavailable due to scheduled system maintenance.

« Back