Thursday, July 4, 2013
Αγαπητοί συνεργάτες,

Λάβαμε ειδοποίηση από το μητρώο ονομάτων .gr (ΕΕΤΤ) ότι την Κυριακή 7 Ιουλίου 2013, το Μητρώο θα διακόψει τη λειτουργία του για τεχνικούς λόγους από τις 06:00 έως τις 13:00.

Για το λόγο αυτό θα είναι αδύνατη η καταχώρηση και ανανέωση .gr domains την Κυριακή 7/7/2013 και κατά τη διάρκεια των παραπάνω ωρών.

Ειδικότερα για τα .gr domains που θα πρέπει να ανανεωθούν εκείνη την ημέρα θα ήταν ίσως ασφαλέστερο να πραγματοποιηθούν οι ανανεώσεις τους μέχρι και το Σαββατο 6/7/2013.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ακολουθεί ολόκληρο το μήνυμα που λάβαμε από την ΕΕΤΤ:

"Τις τελευταίες τρεις ημέρες εμφανίζονται παροδικά καθυστερήσεις ή και timeouts στην σύνδεση των καταχωρητών με τις εφαρμογές του Μητρώου. Υπάρχει κάποιο τεχνικό θέμα στη βάση δεδομένων του Μητρώου, το οποίο προσωρινά δυσχεραίνει την λειτουργία της.

Για την οριστική αποκατάσταση της λειτουργίας της βάσης θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή των υπηρεσιών του Μητρώου (regweb website, regEPP web service, Whois) στις 7 Ιουλίου 2013 και από ώρα Ελλάδος 06:00 έως 13:00 (03:00 UTC – 10:00 UTC).

Έως τότε γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια να επηρεαστεί κατά το ελάχιστο η υπηρεσία που σας παρέχει το Μητρώο. Ζητούμε την κατανόησή σας και λυπούμαστε για την όποια ταλαιπωρία."

« Back