Thursday, January 10, 2013

Δώστε στην επιχείρησή σας  τη δύναμη του Internet και εκμεταλλευτείτε τις επιδοτήσεις του ΕΣΠΑ σε ποσοστό μέχρι 60%.
Φιλοξενία, σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδων, εφαρμογών ηλεκτρονικού εμπορίου (e-shop), και πλήρη πακέτα λύσεων για την ανάπτυξη και επέκταση της επιχείρησής σας στο χώρο του διαδικτύου.
Δείτε την πλήρη λίστα των παρεχομένων από την Angellight υπηρεσιών ΕΔΩ  και επεκτείνετε τις δραστηριότητες και πωλήσεις σας στο τεράστιο κοινό του ηλεκτρονικού εμπορίου, με επιδοτήσεις μέσω ΕΣΠΑ που αγγίζουν το 60 % και προσφέρουν στην επιχείρησή σας, ένα ισχυρό όπλο στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.

  1. ΠΕΠ 2013 του ΕΣΠΑ για την ενίσχυση των επιχειρήσεων
  2. Μεταποίησης - Τουρισμού - Εμπορίου - Υπηρεσιών
    Το πρόγραμμα (ξεκινά από 14 Ιανουαρίου), συνολικού προϋπολογισμού 456 εκ. ευρώ, αποτελεί σημαντική ευκαιρία επιχορήγησης (από 40% έως 60%) για την ενίσχυση Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης-Τουρισμού - Εμπορίου - Υπηρεσιών για την υλοποίηση στοχευμένων δράσεων με σκοπό την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.

    Διαβάστε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα

  3. Προδημοσίευση Προγράμματος Επιδότησης «Εξωστρέφεια & Ανταγωνιστικότητα II»

    Το Πρόγραμμα «Εξωστρέφεια - Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων II» έχει ως σκοπό την ενίσχυση της εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας υφιστάμενων μεταποιητικών, κυρίως Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και υπό προϋποθέσεις και των μεγάλων επιχειρήσεων. Επιπλέον, επικεντρώνεται στην ενίσχυση ολοκληρωμένων επενδυτικών σχεδίων με έμφαση στη σύζευξη μεταποιητικών δραστηριοτήτων με δραστηριότητες εξωστρέφειας και προβολής σε διεθνείς αγορές. Το πρόγραμμα  εξασφαλίζει επιδότηση μέχρι 50%

    Διαβάστε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα

  4. Για όσους δεν πρόλαβαν το επιδοτούμενο πρόγραμμα Digi-Mobile. Επιδοτεί με 70% τη δημιουργία mobile portals και applications για επιχειρήσεις με μία κλεισμένη διαχειριστική χρήση. Είναι επιλέξιμες όλες οι επιχειρήσεις, εκτός από αυτές που εδρεύουν σε Δήμους ΟΠΑΑΧ.

    Διαβάστε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα

     

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Angellight ή στείλτε μας e-mail ή τηλεφωνήστε μας στο 211 00 74000 για να συζητήσουμε και να αναλύσουμε την καλύτερη λύση για την επιχείρησή σας.

« Back